7.300 euros per a la lluita contra el càncer

  0
  54
  Cancer.jpg

  23/12/2016 – Gràcies als braçalets solidaris de la joieria Glòria Pardo que es van posar a la venda des del passat mes de febrer.

  Aquest dimarts s'ha fet entrega dels diners recaptats durant la campanya 'Un raig d'esperança' amb els braçalets solidaris que va impulsar la joieria Glòria Pardo amb la col·laboració de la Fundació Badalona Contra el Càncer.

   

  Des del passat 4 de febrer -coincidint amb el Dia Mundial Contra el Càncer- fins al dia d'avui, la joieria badalonina ha recaptat un total de 7.300 euros que aniran íntegrament destinats a l'Àrea d'Oncologia Infantil de l'Hospital Vall d'Hebron i també a l'Hospital Germans Trias i Pujol.

   

  L'acte d'entrega, que es va realitzar a l'edifici municipal El Viver, va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater; el cinquè tinent d'alcalde i regidor de Badalona Justa i Inclusiva, Francesc Ribot; el president de la Fundació Badalona Contra el Càncer, Miquel Carreras; l'especialista d'oncologia pediàtrica de la Vall d'Hebron, el doctor José Sánchez, i la presidenta de l’Institut ICO de Badalona, la doctora Clara Pujol.

   

  Des de la joiera Glòria Pardo, agraeixen tota la col·laboració de les persones que en els darrers mesos han aportat el seu granet de sorra a la investigació contra el càncer. A més a més, s'ha confirmat que aquesta campanya es tornarà a repetir de cara l'any vinent.