El Passeig de La Salut comparteix el Nadal amb els més petits

  0
  65
  passeig de la salut 1.jpg

  23/12/2016 – S'instal·len jocs gegants, inflables i tallers, i reben la visita del Pare Noel

   

  Ja fa dies que al Passeig de La Salut es viu ambient nadalenc amb els llums encesos i les botigues guarnides amb els seus millors productes i ofertes per poder regalar per aquestes festes; però el passat divendres i dissabte, 16 i 17 de desembre,  els comerciants van instal·lar diversos jocs tradicionals en format gran al llarg de tot el passeig, com el mikado o el tres en ratlla, entre altres, que van poder gaudir tant petits com grans. Sota el lema 'Vine a jugar amb nosaltres', també va haver-hi inflables i tallers de manualitats.

   

  Visita del Pare Noel

   

  Ara, aquest divendres i dissabte, dies 23 i 24, durant tot el dia, el Passeig de La Salut rebrà la visita del Pare Noel per recollir els desitjos i les cartes dels més petits i repartir caramels. Així també, per aquells que volen repetir o no van poder participar, comptaran de nou amb els tallers infantils.

   

  Potenciar el petit comerç

   

  Aquestes activitats, que s'emmarquen dins del programa nadalenc de l'Associació de Comerciants del Passeig de La Salut -format per més d'un centenar de botigues i serveis-, tenen com a objectiu potenciar el petit comerç i donar més vida al barri, evitant que els veïns i veïnes es traslladin a les gran superfícies.