El Sant Josep s’aferra a les opcions d’ascens (59 a 56)

  0
  j28.JPG

  30/04/2014
  Els parroquials van patir per guanyar al Bam, però van aprofitar les derrotes de l'Alpicat i l'Horta i depenen d'ells mateixos

  El Sant Josep no va fallar a casa contra el Bam i va aprofitar les desfetes de l'Horta i l'Alpicat per escalar fins la 3a posició. Ara els parroquials depenen d'ells mateixos per acabar 3rs, i fer fases per recuperar la plaça a la Copa Catalunya. 

  Els de Víctor Cruz però, no ho van tenir fàcil contra un equip que tot i estar a la zona baixa també va crear molt problemes a l'anada. El 7 a 0 d'inici va ser l'única relaxació que es va permetre l'equip barceloní, que fins al final va portar el matx a un terreny molt físic

  Amb Pere Sardà creant espais jugant de 4 i carregant molt el rebot ofensiu, el Bam va dur la iniciativa de la 1a part, impedint córrer al Sant Josep i anul·lant les habituals transicions ràpides (22 a 27 min20). 

  A la represa els visitants van mantenir la seva defensa duríssima, i van trobar l'encert exterior puntual per encarar el partit (44 a 52 min 28). 
  El Sant Josep però, no ho havia dit tot. Amb un canvi d'agressivitat a la 1a línia defensiva, amb la feina de Diego i Llagostera i l'encert de Xavi Gonzàlez, els parroquials van poder etzibar un 12 a 1 final que va certificar el triomf.

  Els de Víctor Cruz depenen d'ells mateixos però no poden fallar. Aquest diumenge a les 18h se la juguen a casa contra La Seu d'Urgell, el 2n classificat.