Badalona renova la flota de la Policia Local amb 8 cotxes híbrids

  0
  Badalona renova la flota de la Policia Local amb 8 cotxes híbrids
  Badalona renova la flota de la Policia Local amb 8 cotxes híbrids

  L’Ajuntament de Badalona ha adjudicat el contracte de subministrament de 8 vehicles híbrids per a la Guàrdia Urbana, adaptats com a vehicles policials i per al trasllat de detinguts.  La durada d’aquest contracte, mitjançant arrendament financer (rènting), és de quatre anys i inclou diversos serveis com l’assegurança a tot risc per als vehicles, el manteniment integral i la reparació de totes les avaries mecàniques o elèctriques i la substitució de pneumàtics, entre altres.

  Aquests nous vehicles serviran per renovar una part del parc mòbil de la Guàrdia Urbana que està obsolet i estaran adaptats per complir les seves funcions com a cotxes patrulla amb equipaments addicionals i eines necessàries com la senyalització òptica, el sistema acústic, les telecomunicacions, l’equipament interior, el kit de detinguts i una tablet, entre altres.

  La previsió és que aquests vehicles, indispensables per a la correcta prestació de les funcions pròpies de la Guàrdia Urbana, estiguin patrullant per la ciutat a principis del pròxim mes de gener de 2022. L’import d’adjudicació del contracte ha estat de 537.692,16 euros. 

  Es perden dos cotxes

  Des del sindicast policial SFP Badalona s’ha recordat que amb aquest contracte nou es perden dos vehicles. Es reclama també la renovació de les motocicletes.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí