“A Alcoi vaig jugar sense poder xutar amb la cama dreta”

  0
  31
  Moyano2.JPG

  15/02/2018 – A punt de complir 35 anys, els farà el 13 d'abril pròxim, Ismael Moyano continua sent un futbolista vital per al Badalona. Compromès amb l'equip, capaç de jugar-se la pell en cada partit, en cada entrenament, no és estrany que el central de Mollet del Vallès sigui exemplar per al seu entrenador.

  A punt de complir 35 anys, els farà el 13 d'abril pròxim, Ismael Moyano continua sent un futbolista vital per al Badalona. Compromès amb l'equip, capaç de jugar-se la pell en cada partit, en cada entrenament, no és estrany que el central de Mollet del Vallès sigui exemplar per al seu entrenador.

  – Manolo González sempre el posa com a exemple de sacrifici i professionalitat. Ha jugat alguna vegada lesionat amb el Badalona?
  – Això del sacrifici i la professionalitat va amb cadascú. Jo dono sempre el cent per cent, m'han educat així. Jugar lesionat? Aquesta temporada hem tingut moltes baixes i, per exemple, a Alcoi érem molt pocs defenses i vaig sortir amb una contractura a la cuixa dreta que no em permetia xutar amb aquella cama. Vaig estar 75 minuts sobre el camp i només vaig xutar amb l'esquerra.

  – Es troba al cent per cent?
  – No, encara persisteix una petita molèstia, en el lligament lateral intern, que em dificulta el xut. Però físicament em sento millor, en genoll està bé i vaig agafant la forma.

  – Sense desmerèixer la bona feina d'Álvaro Vega i Adrià Parera, quan juga al costat de Miquel Robusté està més tranquil?
  – Parera i Vega són dos bons centrals, és veritat. Pel que fa a Robusté, l'experiència i la trajectòria li donen una seguretat especial. Vaig jugar al seu costat l'any passat i ens vam entendre molt bé. Ara resulta que estem jugant tots dos i l'equip ha aconseguit la consistència defensiva que volíem. En aquest sentit també cal tenir en compte la feina de Vega i Maestre en el mig centre.

  – El seu entrenador ha insistit a destacar la importància que tenen vostès dos per a l'equip. Els fa sentir imprescindibles? Els posa pressió?
  – De pressió sempre n'hi ha. Imprescindibles? No. Ara estem jugant i l'equip va bé, però també hem tret punts sense Robusté i Moyano a l'eix de la defensa. Només hi ha un futbolista imprescindible en el món, que és Leo Messi.

  – A l'estiu va estar a punt de marxar al Sabadell. S'ha penedit en algun moment de quedar-se?
  – No, mai. Estic molt bé a Badalona i espero continuar molts anys.

  – Si continua, és molt probable que porti el braçal de capità. Li agradaria?
  – Sempre és un orgull. Et dóna més responsabilitats, però les assumiria amb molt de gust.

  – De fet, ja ho és una mica de capità…
  – No, ara sóc un veterà i el vestidor m'escolta. Sóc líder i competitiu i, si sóc capità, seré el mateix.

  – Vostè que ha estat en tants vestidors, què li sembla el del Badalona?
  – És un molt bon vestidor. Tot i les adversitats ens hem mantingut units i això ens ha fet més forts.

  – S'atreveix a apostar la posició del Badalona a final de temporada?
  – No ho sé. El més amunt possible.

  – Mulli's…
  – Pregunti-m'ho d'aquí a quatre setmanes.