A pensar en Gran Canària

0
    74

La Penya no té cap opció davant el Reial Madrid i cau de forma clara (76-86). Els blancs han imposat el seu domini físic i qualitat individual des del primer minut, anotant un parcial de 8-0 que els ha guiat cap el control de partit. Els blancs han aconseguit un recital ofensiu al primer quart (30 punts) liderats per Hezonja i Musa, mentre que el Joventut no aconseguia trobar idees per fer trencar les línies defensives del Madrid. Andrés Feliz i Ante Tomic han fet una passa endavant al segon període, traient caràcter per aprofitar la desconnexió rival, i ajustar el marcador, però dues accions de Musa han fet que el Madrid marxés +7 al descans. A la represa, el conjunt de Chus Mateo no s’ha deixat sorprendre i ha trencat el partit (54-71) mitjançant l’encert des del tir de dos i la duresa en intensitat defensiva. Els últims deu minuts, amb tot decidit i els dos equips pensant en les competicions europees, s’han caracteritzat per la passivitat i el desencert.

La Penya ja pensa en dimecres (20:00h), en què es jugarà més de mitja temporada davant el Gran Canària en les semifinals d’Eurocup.