A un partit de la permanència

0
    52

18/5/2015.- El Sant Josep recupera l’avantatge de camp guanyant un partit molt dur a Granollers.

El partit clau és aquest diumenge, al Centre Parroquial, a les 17.30h. Si el Sant Josep guanya el segon partit de l’eliminatòria contra el Granollers serà equip de Copa Catalunya.

Si el perd, encara tindrà una altra oportunitat a Granollers. Però està clar que els groc i liles volen resoldre a casa i evitar més patiments.

Sobretot perquè a Granollers ja van tastar la duresa del que és un play off de permanència a Copa. Hi ha molt en joc i els equips van a per totes.

Els vallesans van controlar el primer quart amb transicions d’un inspirat Serratacó (31n punts). Al Sampep li va costar controlar algun rebot defensiu però el partit es mantenia igualat, 19-14.

Al segon quart, els locals van provar una zona 2-1-2 que van saber atacar molt bé Bermudo, Edu i Carles anotant amb facilitat. 41-39 al descans.

A la represa va ser el Sant Josep el que va apostar per una zona. La defensa no permetia atacs fluids però Serratacó seguia amb l’encert per mantenir els seus dins el partit. Els parroquials van tancar el quart set punts per davant.

Finalment a l’últim quart, la defensa badalonina va aturar el seu jugador més inspirat i van aparèixer Diego i Xavi per tirar de l’equip, amb 21 i 23 punts respectivament.

Asumint galons, amb tirs i lideratge van portar el Sant Josep a sumar una victòria vital i que pot ser decisiva per la permanència.

L’equip ha fet el més difícil que és guanyar el primer partit a domicili i recuperar l’avantatge de camp. Ara toca rematar la feina a casa, diumenge a les 17.30 en un Centre Parroquial  que ha d’estar a rebentar per ajudar l’equip a guanyar i certificar la permanència a Copa Catalunya.