El president Mas recolza CiU i Ferran Falcó en la seva cursa cap a les municipals

  0
  46
  IMG_1714.JPG

  19/05/2015 – El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, va donar suport ahir al candidat de CiU a l’alcaldia de Badalona, Ferran Falcó, en un dinar davant 400 persones celebrat a Titus Carpa.

  El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, va donar suport ahir al candidat de CiU a l’alcaldia de Badalona, Ferran Falcó, en un dinar davant 400 persones celebrat a Titus Carpa. Mas va destacar que Falcó “segueix donant la cara per Badalona i la seva gent” després d’haver vist molt perjudicada la seva imatge durant anys, en al·lusió al ‘cas Adigsa’, “mostra del caràcter perseverant d’una persona que ha hagut de fer política en les pitjors condicions”.

   

  El president de la Generalitat va repassar el context laboral i va afirmar que “CiU és la formació en millors condicions per a fer que el país generi més i millor feina per a la seva gent”. En clau local, considera que “Badalona es podria haver comportat molt millor en termes de recuperació econòmica del que ho ha fet, tenint en compte la seva estratègica ubicació”. També va fer referència el líder de CiU al procés sobiranista i va ressaltar la importància de comptar amb “ajuntaments que estiguin al costat del país quan aquest vulgui exercir el seu dret a decidir, i no en contra”.

   

  El candidat de CiU, per la seva banda, es va mostrar molt satisfet amb la llista que l’acompanya, un equip que “representen una manera honesta d’entendre la política i el servei públic”. “Hem passat d’un estil clientelar i paternalista a un altre estil clientelar i paternalista al qual s’ha afegit l’ingredient del populisme”, va etzibar en referència a PSC i PP. L’alcaldable convergent assegura que el seu projecte és “l’alternativa a aquest model caducat i dolent per Badalona”.

   

  El líder local de CiU va manifestar que “la recepta no funciona, però la propaganda sí”, i va recordar que Badalona és la ciutat metropolitana “on menys han baixat els delictes i faltes, la ciutat on la contribució és més cara, i on no ha vingut ni un sol euro dels milions en inversions de Madrid que el candidat al PP va prometre”.

   

  Pel que fa a la tasca dels darrers quatre anys, Falcó subratlla que van assumir la victòria d’Albiol i van decidir fer “oposició útil”, contribuint, diu, a impulsar iniciatives importants com el desenvolupament del Gorg, la biblioteca de Canyadó o l’estadi del Badalona. Contràriament, considera, les altres dues forces de l’oposició no han aportat res a la ciutat des de l’oposició i van dinamitar una moció de censura “per interessos partidistes”, en al·lusió a ICV-EUiA. També va criticar ahir Falcó al seu antic soci de govern, el PSC, i el seu candidat, Jordi Serra, a qui va titllar de “alegria de la huerta” i al qual acusa d’amargar-se, de no enfrontar-se a Albiol i no trepitjar carrer.

   

  Falcó va concloure el seu discurs demanant el recolzament suficient per plantar cara a Albiol, superar els socialistes i ser punta de llança d’un govern alternatiu i diferent al d’ara i al del passat. “No em presento per tornar al passat. Em presento per ser alcalde. Si sortim forts, farem el millor govern possible, però fer-ho entre quatre o cinc serà un miracle. Necessitem força. És l’hora de CiU”.

   

  A l’acte han assistit diversos representants de la societat badalonina, com el president de la Federació Empresarial de Badalona, Josep Maria Puente, el president del Club Joventut de Badalona, Jordi Villacampa, el president del Club de Futbol Badalona, Miguel Ángel Sánchez, l’empresari Ignasi Batlle, o la periodista i escriptora Pilar Rahola, a més de representants d’entitats de la ciutat.