Sàbat: “L’ansietat per remuntar ens va penalitzar”

  0
  11
  1516_CJB-ICL (42).jpg

  30/03/2016 – El base de Llagostera espera veure una reacció de l’equip a la pista de l’Unicaja, pròxim rival del FIATC Joventut.

   

  La derrota soferta contra l’ICL Manresa ha fet molt mal dins del vestidor de la Penya (63-76). L’equip de Salva Maldonado no esperava perdre un partit així, resultat que ara cal esborrar per poder recuperar un bon nivell competitiu a Màlaga.

   

  “Va ser una derrota molt dolorosa. L’equip va estar massa espès, especialment atac. Penso que ha estat un dels pitjors encontres que hem fet en termes ofensius. Esperem que les coses canviïn diumenge”, reconeixia Sàbat.

   

  Igual que els seus companys, el base de Llagostera no veuria una bona cara del FIATC Joventut sobre el parquet. “Penso que ens va costar molt entrar dins del partit. La defensa de l’ICL ens va controlar molt bé i nosaltres no ens vam mostrar gens encertats en el triple. L’ansietat per remuntar ens va penalitzar”, valorava el jugador de la Penya.

   

  Després del tràngol sofert, la plantilla de Salva Maldonado només pensa “en viatjar a Màlaga per refer-se”. “Si tenim la sort d’encadenar partits, ja pensarem en altres coses”, apuntava Sàbat sobre els objectius a llarg termini que es podia marcar el FIATC Joventut.

   

  El jugador gironí creu fermament en les opcions que tindrà la Penya d’assaltar el Martín Carpena. “Fora de casa hem tingut bones actuacions i crec que l’equip està capacitat per guanyar a la pista de l’Unicaja. En els últims partits és cert que han fet un pas endavant en defensa, però podem competir-hi”, assegurava.