Abalde: “Feia setmanes que l’equip no podia treballar amb normalitat”

  0
  1712935-36257111-640-360.jpg

  01/12/2015 – L’aler gallec comença a agafar ritme de competició després de superar uns problemes físics a l’esquena i espera que la resta de companys també es mantinguin sans.

   

  Si la temporada passada els problemes de lesions començarien a partir de la Copa del Rei, aquest any el FIATC Joventut s’ha vist obligat a entomar-les més aviat. Els contratemps en forma de lesió han impedit que la dinàmica habitual de treball de la Penya es pogués desenvolupar amb normalitat, circumstància que ha acabat incidint en el joc.

   

  “Malgrat les derrotes, l’equip està bé. Des que va començar la temporada hem pogut treballar en una bona línia. Ja tenim cinc victòries, però l’equip sabia que arribaria el moment de perdre”, declarava Alberto Abalde, resumint el sentiment del vestidor verd-i-negre un cop digerit el mal resultat sumat a la pista del Rio Natura Monbus (83-79).

   

  Segons l’aler, ara “s’ha de seguir treballant més fort que mai per tornar a guanyar”, després que l’equip veiés com se li escapava un encontre que tenia controlat. “A Galícia vam estar 38 minuts per davant en el marcador, però Obradoiro va tenir més encert que nosaltres al final del partit”, reconeixia Abalde.

   

  “Ara ens ha tocat viure la creu, a diferència del dia del CAI, on nosaltres no vam tenir la iniciativa en cap moment i al final es va guanyar. El nivell competitiu de l’ACB provoca que aquestes coses passin”, afegia el jugador format al planter.

   

  Aquest diumenge, Salva Maldonado i els seus jugadors s’han de creuar amb l’Unicaja, conjunt que està mostrant dues versions ben diferents a la Lliga Endesa i a l’Eurolliga. Els malaguenys són els primers perseguidors de la Penya en la classificació. 

   

  “Més que mirant la taula, afrontem el partit tenint clar que juguem a casa i que això s’ha de notar. Part de la clau del nostre èxit aquest any és poder guanyar molts partits a l’Olímpic”, valorava Alberto Abalde, pensant ja en el duel contra Unicaja.

   

  El jugador del FIATC Joventut explicava com les lesions no han deixat que el grup evolucionés, situació que espera que quedi oblidada durant els pròxims dies.

   

  “Feia setmanes que l’equip no podia treballar amb normalitat. Mallet i Miralles estaven limitats físicament i jo encara estic entrant del tot dins del ritme del grup. Aquesta setmana farem net i treballarem amb intensitat per fer un partit físic. Unicaja és un rival d’Eurolliga i això t’obliga a estar molt concentrat”, afirmava l’aler en la prèvia del partit.