Es torna a escapar al final

0
    28

30/11/2015.- Derrota dolorosa del Natzaret després de controlar el partit i tenir la jugada per evitar la pròrroga.

El Sant Andreu va controlar el partit durant 39 minuts i fins i tot a falta de 4 minuts guanyava de 10 punts. En 3 de les 4 derrotes han perdut a l’últim minut un partit que tenien controlat.

Tot les baixes d´Eli Calvo, Lara Altieri i Sandra Arregui el Natzaret va fer tenir estones de bon joc sense donar opcions al Sant Cugat d’igualar el partit.

Però a falta de 4 minuts i amb el màxim avantatge de les badalonines, les locals van començar a trobar la cistella amb molt facilitat.

Els papers van canviar i el Sant Andreu no trobava la manera d’anotar. Tot i l’1/4 en tirs lliures a l’últim minut, van tenir la pilota que els podria haver donat la victòria.

Però una mala selecció de tir va suposar la pròrroga. Al temps extres, un parell d’accions molt protestades pel Natzaret van donar l’empenta necessària a les locals per acabar guanyant, 63-57.

Les badalonines no van saber gestionar els nervis en aquest temps afegit i només van anotar dos punts.

A segona, la Minguella va guanyar un partit amb dues cares. A la primera, la baixa de Valls abans de començar el partit va afectar l’equip. Les blaves van sortir amb ganes però una defensa tova i descol·locada, a més de les precipitacions, va donar avantatge al Quart a la primera part 16-20.

A la represa, l’equip va mostrar la seva millor cara, amb més actitud i energia. L’encert va portar la Minguella a anotar 50 punts a la segona part, amb un joc ràpid i espectacular amb contraatacs, passades per darrera l’esquena i encert en triples fins el 66-46. L’equip segueix mirant cap amunt; després de l’aturada rebrà el Salt.

El Llefià va poder resoldre en un final a cara o creu el partit contra el Bencriada. Tot i la igualtat, el partit no va començar bé per a les badalonines.

L'esforç de Laura Roig i el treball en defensa no van evitar el 9-15 del primer quart. La millora al segon quart les  va portar a empatar i arribar al descans 19-20. A la represa, el Llefià va sortir més concentrat i li van donar la volta al marcador de la mà d'una inspirada Cristina Rubio. Però els errors van tornar a aparèixer i un parcial de 3-12 tornava a donar avantatge al rival, 33-38.

A l'últim quart, 5 tirs lliures consecutius fallats del Bencriada van donar opcions al Llefià. L'equip va despertar ofensivament gràcies a l'encert de Iria Rodriguez i la júnior Marta López (màxima anotadora amb 11 punts)  i a l'últim minut de partit es van posar per davant.

En un final a cara o creu, les locals van estar més encertades i van sumar una victòria important que consolida l'equip entre els sis primers. Després de l'aturada, derbi contra un Badalonès que aquesta jornada ha perdut a la pista del Tordera B.

També victòria important del Sant Andreu B per demostrar que pot seguir lluitant amb els equips més forts de la categoria. A més, la vctòria contra el Roses va ser contundent, de 28 punts, 72-44. Tot i uns primers minuts de desconcert, l’equip va reaccionar al segon quart amb 18 punts i deixant al rival anotar-ne només 3. Al descans ja dominaven 34-22.

Al tercer quart, no van poder trencar el partit però l’objectiu era evitar un final ajustat. Un 18-4 als 5 primers minuts de l’últim quart deixava el rival sense opcions i l’escletxa va anar augmentant fins els 28 punts. D’aquí a dues setmanes visita al Bencriada B per seguir sumant.