Llovet: “Hem d’intentar ser més constants”

  0
  34
  phpThumb_generated_thumbnail.jpeg

  27/12/2015 – El capità del FIATC Joventut expressa els sentiments que viu el vestidor verd-i-negre en aquests moments: ràbia, tristesa i voluntat de canviar les coses.

   

  Visiblement afectat i, fins i tot, patint certes dificultats per parlar, Nacho Llovet atendria a RCB un cop finalitzat el partit contra el Dominion Bilbao Basket a Miribilla (85-77). El pivot, autor de 3 punts i 7 rebots en 20 minuts, analitzaria les claus de la setena desfeta seguida soferta per la Penya.

   

  “Durant la segona meitat hem tingut moments de defensa molt intensa, però el segon quart desastrós que hem fet ens ha limitat durant tot el partit”, declarava el pivot verd-i-negre a RCB.

   

  “Hem d’intentar ser més constants i estar al mateix nivell durant els 40 minuts. Ens està passant el mateix cada setmana”, afegia Llovet, contestant amb to seriós les preguntes formulades per Xavi Ballesteros.

   

  Segons el capità de la Penya, “avui s’ha notat que aquest equip vol tornar a guanyar. Aquí ningú llença la tovallola. Tothom està entrenant al màxim i deixant-se la pell a la pista”.

   

  En darrer terme, Nacho Llovet reconeixia el dolor que sentia havent d’analitzar una nova derrota de l’equip. “Fa mal haver de parlar ara. L’únic que tinc clar és que volem tornar a guanyar”, manifestava l’interior del FIATC Joventut abans d’abandonar Miribilla.