Aturades les obres del pas subterrani cap a la platja per liquidació de l’empresa constructora

  0
  65

  28/12/2015 – Les obres de remodelació del pas inferior a la via del tren entre Santa Madrona i la platja, a tocar de Prim, queden paralitzades.

  Les obres de remodelació del pas inferior a la via del tren entre el carrer Santa Madrona i el passeig Marítim han quedat aturades ja que l’empresa adjudicatària d’aquests treballs ha entrat en fase de liquidació. La seva execució queda ara pendent de que l’Àrea Metropolitana Barcelona (AMB), que finança i supervisa aquest projecte, encarregui els treballs pendents de realitzar.

   

  Del conjunt de l’obra s’han posat en servei els espais urbanitzats del carrer Santa Madrona i del passeig Marítim. Pel que fa a les escales, rampes i pas, aquests no han pogut ser encara oberts per la manca de baranes, passamans i enllumenat.

   

  S’ha signat l’acta de desestiment per tal de vetllar per la seguretat de la infraestructura i s’ha acordat que l'empresa constructora faci el manteniment fins al dia 16 de gener. A partir d’aquesta data l’Ajuntament de Badalona s’encarregarà del manteniment fins que s’adjudiqui a una nova empresa.