Abalde rescata el Prat a l’última jugada (68 a 65)

0
    26

25/02/2014
    El gallec va anotar un 2+1 definitiu per tallar una sèrie de 3 derrotes seguides

El Prat es va refer després de 3 derrotes consecutives i va ser capaç de derrotar a l'Amics de Castelló en un partit boig
    Després de deixar escapar 22 punts de renda a la 2a meitat, Abalde va acabar desfent l'empat amb un 2+1 quan només quedaven 5 segons. A la darrera jugada, els valencians no poder anotar i el triomf es va quedar a casa.

Tenint en compte la dinàmica de l'equip, els potablava van sortir a totes des de l'inici. Amb una defensa extraordinaria, el joc interior començava a marcar diferències (10 a 2 al min 5).
    Tant Nikolic com Aboubacar, Serrano i Noguñés feien mal per dins per tancar el període amb un avantatge de 10 punts (25 a 15).

Al 2n quart, les coses van segur de cara. La defensa permetia jugar còmode en atac, i Abalde, que sembla estar en el millor moment de la temporada, anotava 7 punts per posar la màxima del partit (40 a 18) abans d'arribar al descans amb 20 punts d'avantatge (47 a 27).

El pas pels vestidors però, ho va canviar tot. En 7 minuts els visitants ja havien protagonitzat un 4 a 20 que havia igualat el matx (51 a 47). Aquest cop no responien ni els interiors ni els exteriors, i només un triple d'Ike Guallar va aconseguir aturar el parcial abans d'acabar el quart (56 a 51 min 30).

Els castellonencs però, anaven llençats, i van capgirar el marcador (56 a 59), per arribar a gaudir d'una màxima diferències de 4 punts (59 a 63). Llavors els veterans Vilanova i Serrano van fer una passa endavant per empatar el matx, i després de l'error d'Atoyebi, Abalde va disposar de l'oportunitat per decidir.
    Els companys li van deixar tot l'espai possible perquè se la jugués, i amb tota la confiança del món, el jove aler va encistellar i anotar el tir lliure addicional.

Amb 5 segons per jugar-se, el Prat va saber tancar la cistella, i els de Carles Duran van amarrar un triomf clau per seguir optant al liderat.

Aquesta propera jornada el Prat serà l'equip que descansa.