El Llefià segueix a la deriva

  0
  41
  souto banyoles.JPG

  Els de Jordi Souto es van tornar a veure superats i van perdre per 2-0 al camp del Granollers.

   

  La Unifiació Llefià no va ser capaç de guanyar al Granolers i es va tornar a deixar els 3 punts a domicili.

  Els badalonins segueixen amb una dinàmica molt dolenta, i ja fa massa semanes que no coneixen la victòria. Els de Jordi Souto han entrat en un "búnquer" del qual no troben la sortida i desde on veuen com s'estàn enfonsant a la clasificació.

  El partit del diumenge va ser l'exemplificació de que alguna cosa no fuinciona bé; els visitants van aconseguir sortir endollats al partit i van arribar a tenir divereses ocasions de gol –fins i tot els van anul.lar un gol-. Però tot va ser un miratge,els badalonins van desconectar i ho van pagar amb 2 gols del Granollers, un després d'una pèrdua al mig del camp i l'altre desde una centrada per la banda dreta. Aixó va deixar al Llefià tocat i enfonsat.

   

  Així es va arribar a la mitja part del partit.

   

  S'esperava que la necessitat de victòria i l'empenta de l'entrenador seria suficient perque els de Llefià es posessin les piles i comencecin a carburar. Però res d'aixó va passar, i van veure com el Granollers no afluixava i no els va deixar entrar a comeptir el partit en cap moment i van acabar perdent per 2-0.

  Aquesta derrota deixa en una situació molt i molt delicada als de Badalona, i hauràn de buscar una solucio d'emeregència si no volen despenjar-se.