Absolts els tres acusats de fals testimoni en el cas ‘Àlex Molina’

  0
  780_0008_5206075_ba4b66f7d56a18bf39ee8fecccfd4069.jpg

  30/03/2016 – Els aficionats del FIATC Joventut s’enfrontaven a una pena de sis mesos de presó i a una multa de 2.160 euros.

   

  El Jutjat Penal número 2 de Saragossa ha aparcat l’última causa oberta del cas ‘Àlex Molina’. Els tres seguidors de la Penya que van testificar en el primer judici i que, posteriorment, serien acusats d’un possible delicte de fals testimoni, han estat absoluts.

   

  La sentència dictada estima els arguments dels advocats de la defensa, Marcel Molina i Jordi Ballesteros, i absol Pau Martínez, Nil Camps i Adrià Llagostera per marca de proves.

   

  El jutge entén que la gravació del judici de faltes contra Àlex Molina no és suficient com per a desvirtuar la presumpció d’innocència dels tres seguidors del FIATC Joventut.

   

  L’inici d’aquesta llarga cursa legal es va produir el 5 d’octubre del 2014, quan en un partit celebrat al Pavelló Príncipe Felipe entre el CAI Saragossa i la Penya, Àlex Molina seria detingut per la Policia Nacional per exhibir una bandera estelada.

   

  Pau Martínez, Nil Camps i Adrià Llagostera testificarien com a testimonis en el judici celebrat el 17 d’octubre de 2014 al Jutjat d’Instrucció número 5 de Saragossa, declarant tots tres que Àlex Molina no havia desobeït en cap moment els agents que el van retenir.

   

  El Jutge d’Instrucció acabaria condemnant Molina a pagar 300 euros per una falta de desobediència, a més de demanar que s’obrís un nou procediment contra els tres testimonis per un possible delicte de fals testimoni. Els tres joves absolts eviten una pena de sis mesos de presó i una multa de 2.160 euros.