Acord amb Albert Miralles per dues temporades

  0
  15
  Albert-Miralles-ACB-PHOTO_ARAIMA20150125_0174_1 copia.jpg

  24/07/2015 – El pivot verd-i-negre renovarà el seu contracte amb el club per dos anys més, tot i tenir una molt bona oferta del MoraBanc Andorra.

   

  El caràcter del vestidor continuarà a casa seva. Albert Miralles renovarà el seu contracte amb el FIATC Joventut per dues temporades més, complint el seu desig de quedar-se al club que el va formar com a professional. Durant la tarda d'ahir es va notificar l'acord a diversos mitjans, com el Basketaldia, l'Esportiu i aquest diari, i avui es farà oficial per part del club.

   

  El pivot català, que aquest any ha acreditat una mitjana de 8.2 punts (51% en tirs de camp), 4.3 rebots i un 7.5 de valoració en 19 minuts per partit (34 jornades), ha optat per mantenir-se dins de l’estructura que li ha proporcionat la possibilitat d’estar a prop dels seus.

   

  Per la Penya era vital poder lligar la continuïtat d’un dels pilars interiors de l’equip. Deixant a un costat el seu bon rendiment, que Albert Miralles segueixi al FIATC Joventut és important per altres qüestions.

   

  La primera, la identificació del soci amb els ‘productes’ sorgits del planter. La segona, la formació de joves jugadors que veuen en veterans com Miralles un model a seguir.

   

  Cal dir, però, que la renovació de l’interior verd-i-negre no ha estat senzilla. Albert Miralles comptava amb una oferta molt important del MoraBanc Andorra, club que li oferia una fitxa molt més alta que la que tindrà a Badalona.

   

  Al Principat, a més, els esportistes d’elit gaudeixen d’unes condicions fiscals més atractives, fet que encara dóna més valor a la decisió que ha adoptat Albert Miralles.

   

  El compromís del pivot amb el FIATC Joventut ha passat per davant de l’economia. Després de l’acord amb Miralles, ara la Penya buscarà desencallar la renovació de Sitapha Savané. En els últims dies, alguns mitjans de les Illes Canàries parlaven d’un interès de l’Herbalife per fer-se amb els serveis del senegalès.

   

  Mentre la seva situació esportiva es resol, Savané  està a Madrid entrenant-se amb el seu preparador físic de confiança, coincidint amb ex companys com Javi Beirán i Tomás Bellas. És evident que l’interior no penjarà les botes aquest estiu.

   

  Igualaran l’oferta per Hannah

   

  El FIATC Joventut té fins avui a la mitjanit per igualar la proposta que el Dominon Bilbao Basket va presentar a la Lliga Endesa per Clevin Hannah.

   

  L’oferta del conjunt que dirigeix Sito Alonso és per les dues pròximes temporades i triplica el salari que el nord-americà rebia a Badalona. La Penya igualarà la proposta de l’equip basc, obrint un nou marc en la situació entre el jugador i els dos clubs.

   

  Un cop el FIATC Joventut iguali l’oferta, es poden donar tres situacions diferents. La primera situació és que Clevin Hannah quedi vinculat amb la Penya per les pròximes dues temporades.

   

  La segona és que el Dominin Bilbao Basket vulgui arribar a un acord amb l’entitat verd-i-negra per fer-se amb els serveis del jugador, sobretot després d’ingressar un bon traspàs per l’escorta Dairis Bertans (Lokomotiv Kuban).

   

  La darrera opció seria que Clevin Hannah acabés no jugant ni al FIATC Joventut ni al Bilbao, assolint un compromís amb un club de fora de la Lliga Endesa.