Fusió consolidada a Can Cabanyes

  0
  Captura de pantalla 2015-07-24 a la(s) 08.39.47.png

  24/07/2015 – El CF Badalona 1897 Àguila consolida la seva estructura esportiva, aconseguint la col·laboració de petites empreses i comerços.

   

  A Quarta Catalana, la nostra ciutat disposarà d’un club de nova creació, després de la fusió executada entre la UD Àguila i el Badalona 1897. Ja fa setmanes que aquest projecte es va començar a gestar, però ara el nou nom de l’entitat ja figura a les bases de dades de la Federació Catalana de Futbol.

   

  La junta directiva que es farà càrrec del club vol posar en marxa una estructura esportiva sòlida. És per això que el nouvingut Badalona 1897 Àguila CF està arribant a acords de col·laboració amb el teixit comercial de la ciutat.

   

  Empreses com NC Grup Gestor, Limpia Cars, Fryca SL, Restaurant Bayó, Avanti Rotulación, Abile Arquitectura i Enginyeria, Bar Zambra i Tallers Jordan ja figuren com a patrocinadors de l’entitat.

   

  De cara a la pròxima temporada, el club lluirà una equipació blanc-i-blava i es modificarà l’escut. La segona equipació serà vermella i la tercera verd-i-blanca, mantenint els colors de l’antiga UD Àguila.

   

  Pel que fa a l’estructura tècnica, Jorge Rincón serà l’entrenador i estarà acompanyat de dos ajudants (Héctor i Guti) i d’un preparador de porters  (Dani). El staff tècnic ja treballa per configurar una plantilla competitiva, alhora que planifica la pretemporada.

   

  Cal destacar que el Badalona 1897 Àguila ja té tancats alguns amistosos de preparació. El conjunt badaloní s’enfrontarà a aquests rivals abans d’encetar la lliga: Singuerlín (29 d’agost), UE Celtic (30 d’agost), Catalònia (6 de setembre), Lliçà d’Amunt (12 de setembre) i La Llagosta (13 de setembre).