Lloreda i el Gorg posen el punt i final a les festes dels barris

  0
  Lloreda.JPG

  24/07/2015 – Aquest cap de setmana estarà destacar per cercaviles, correbars i espectacles de ball i música.

  Després de tres mesos de festes majors dels barris de Badalona, l'Associació de Veïns de Lloreda serà l'encarregada de posar el punt i final aquest cap de setmana.

   

  Una cercavila de gegants i capgrossos, a ritme de la percussió de Can Suricato, pels carrers més cèntrics iniciarà les festes el divendres, 24 de juliol a les 19 hores; i que donarà pas a un seguit d'actuacions infantils (19.30h) i una disco mòbil (22.30h) des de la plaça de la Segona República.

   

  De cara a dissabte, dia 25 a les 18h, tindrà lloc una festa de l'escuma a la pista poliesportiva de l'antic col·legi de Lloreda, situada al carrer Figueres. A les 18.30h arrencarà una nova edició del correbars, que enguany compta amb la col·laboració de 10 establiments del barri. Al finalitzar el recorregut, la plaça de la Segona República tornarà a acollir a les 20h un conjunt d'actuacions a càrrec dels grups Lolipop i Breaking Hard, que donaran pas a l'Orquestra Celeste i posarà a ballar a tot el barri des de les 23h.

   

  La jornada del diumenge, dia 26, iniciarà a les 9 del matí amb un torneig de petanca organitzat pel Club Petanca de Lloreda. I a la tarda, a partir de les 19h, l'Associació de Dansa Complex i els cantants Dani Galera i Toni Torres, entre altres, pujaran a l'escenari.

   

  Gorg

  D'altra banda, des del barri del Gorg, també aquests dies l'Associació de Veïns de Sant Jaume celebren les seves festes i iniciaran el divendres a les 11h amb una cercavila, xocolatada i diverses activitats, que donaran pas a un sopar de germanor a les 20h, acompanyat d'una exhibició de sevillanes i disco mòbil.

   

  La festa continuarà el diumenge amb una festa de l'escuma i inflables per la mainada (a partir de les 11h) i s'acomiadaran  amb una xoriçada popular i disco mòbil (19h). Totes les activitats es realitzaran a la pista poliesportiva de l'avinguda de Marquès de Montroig, 169.