Acord amb Salva Maldonado

  0
  67
  tSMA8q4.jpg

  07/07/2015 – El tècnic renovarà amb el FIATC Joventut i seguirà ocupant la banqueta de l'Olímpic durant els pròxims dos anys.

   

  Fumata blanca a Badalona. Tot i renunciar a disputar l’Eurocup, la Penya ha aconseguit convèncer Salva Maldonado perquè l’entrenador adrianenc segueixi comandant la nau verd-i-negra.

   

  La plantilla volia la seva continuïtat, igual que el club. Després de quatre temporades al capdavant de l’equip, Maldonado es vincularà amb el FIATC Joventut pels pròxims dos anys (2016-2017).

   

  Des que va arribar a Badalona (2011-2012), el tècnic de Sant Adrià ha aconseguit ajudar la Penya a sortir de l’abisme esportiu. Salva Maldonado va agafar el timó del FIATC Joventut en una situació institucional molt complicada i ha estat capaç de donar identitat al club i de tornar a identificar al públic amb la plantilla, implantant un estil de joc alegre i ràpid.

   

  Després de quatre temporades, Salva Maldonado s’ha convertit en el cinquè entrenador de la història del FIATC Joventut que més duels de lliga ha dirigit (138), empatat amb Josep Lluís Cortés. A principis del pròxim curs, Maldonado superarà els rècord de Manel Comas (140) i Lolo Sainz (141), situant-se dins del TOP3 històric.