ACRA Ciudad de Badalona celebra el seu 13 aniversari al Teatre Blas Infante

  0
  IMG_1871.JPG

  16/11/2015 – Amb un festival amb actuacions de ball i cant amb aristes com Silvestre Sánchez, 'Paqui y Jarque' i Isabel de Mérida, entre altres.

  L'Asociación Cultural Rociera Andaluza (ACRA) Ciudad de Badalona va celebrar el passat dissabte, 14 de novembre, el 13 aniversari de la seva fundació amb un festival en un Teatre Blas Infante que es va omplir de gom a gom. Un espectacle de més de tres hores on diversos artistes van passar per l'escenari com Silvestre Sánchez, 'Paqui y Jarque' i Isabel de Mérida, però també entitats com la Casa d'Utrera de Badalona que van actuar amb els quadres de ball 'Aires de Romero', 'Aire Nuevo' i 'Lagrabia'. Per part de l'entitat va ballar sevillanes el quadre 'Madreselva', mentre que el 'coro rociero Raices de la Esperanza' va ser l'encarregat de finalitzar l'espectacle.

   

  El president d'ACRA Ciudad de Badalona, Antonio Cortés, ha valorat d'aquests tretze anys de l'entitat que "tenim la mateixa il·lusió que el primer dia de tirar endavant malgrat les dificultats econòmiques com totes les entitats que estem patint". D'altra banda, pel que fa les activitats que han realitzat i realitzen enguany destaca la recollida d'aliments per a les famílies més necessitades, intercanvis culturals amb altres entitats -com Bon Pastor de Barcelona, la 2a Trobada d'Entitats Andaluses de Badalona i les Nits del Port de Badalona, entre altres-, i també la celebració de tres misses 'rocieras' acompanyades d'un potatge andalús. A més, l'objectiu de l'entitat pels propers anys és "intentar millorar i donar a totes les persones que ens acompanyen la grata satisfacció de veure'ns ballar i cantar", ha assegurat Cortés.

   

  Destacar que la propera activitat que participarà l'entitat serà el 2n Festival Solidari d'agrupació gallega Agarimos de Badalona, que se celebrarà el proper dissabte 21 de novembre, durant tot el dia, al Centre Comercial de Montigalà.