Remuntada de caràcter del VIVE contra l’Arenys (70-58)

0
    30

16/11/2015 – El vinculat d’EBA del FIATC Joventut es bloqueja a la segona meitat, després de ser millor que el seu rival durant els dos primers quarts.

En el món del bàsquet, les dinàmiques són a vegades més importants que la mateixa qualitat tècnica de les plantilles. L’Arenys Joventut comprovaria de primera mà aquesta màxima en la seva visita al Poliesportiu Municipal del Masnou, deixant escapar un partit que havia pogut controlar durant els 20 minuts inicials.

Els verds, liderats pel múscul interior de Terrence Bieshaar (14 punts, 5 rebots i 18 de valoració), castigarien la defensa masnovina amb certa facilitat al llarg del primer parcial (15-19), encetant una dinàmica perillosa pels interessos locals.

Les alarmes del VIVE El Masnou s’encendrien tot seguit, després de veure com els seus baixos percentatges exteriors limitaven les opcions de contrarestar la regularitat ofensiva del vinculat del FIATC Joventut.

Al descans, el bloc de Christian Bañuelos perdia per deu punts de diferència (28-38), però a la represa la tendència de l’encontre canviaria de forma substancial.

Amb un parcial de 21 a 13, el VIVE El Masnou s’agafaria al partit, fent un pas endavant des de la defensa (49-51). La intensitat mostrada pels blancs seria impossible d’igualar per un Arenys que només podria anotar 7 punts durant l’últim quart del matx (70-58).

Aquest resultat deixa el vinculat de la Penya en penúltim lloc (2/6) al grup C-A de la Lliga EBA. El VIVE, per la seva part, es manté quart (4/4). El pròxim diumenge, la plantilla de César Saura rebrà la visita del Menorca CCE Sant Lluís (13h).