Afectats per les preferents protesten davant d’una sucursal de La Caixa

    0

    31/07/2012 – Un grup de veïns i veïnes de Llefià i La Salut van clamar pels seus diners a les portes de la sucursal situada al carrer Doctor Bassols cantonada avinguda Marquès de Sant Mori, que va acabar tancant les seves portes.

    Desenes de veïns de Llefià i La Salut van concentrar-se ahir a una sucursal de La Caixa de la zona per protestar contra les participacions preferents amb que tanta gent ha sortit perjudicada en els darrers mesos. “Volem els nostres” diners va ser el lema entonat pels afectats que es van donar cita. L’entitat, situada al carrer Doctor Bassols cantonada avinguda Marquès de Sant Mori, va haver d’acabar tancant les seves portes.

     

    A Badalona, prop de 5.000 persones han estat afectades per la compra, en la seva majoria sense coneixement de causa, d’aquest producte financer d’alt risc. Aquesta situació va provocar que l’Ajuntament obrís el passat maig, davant la insistent petició de l’oposició i de l’associació Estafa Banca, una oficina d’atenció als badalonins i badalonines que no sabien què fer ni com reclamar els diners perduts per desinformació.