Aina Soldevila, del Rugby Badalona, convocada amb la selecció nacional

  1

  La jugadora del Rugby Club Badalona Aina Soldevila ha estat convocada per l’Acadèmia Nacional de la Federació Espanyola de Rugby, on es comencen a conèixer les joves promeses nacionals arreu del territori.

  Soldevila, de la generació del 2005 (15 anys), és l’única jugadora de l’entitat convocada i ho farà amb 31 jugadores més dels clubs catalans. De la seva fornada, només n’hi ha 9 seleccionades més.

  L’Acadèmia Nacional, dependent de la FER, constitueix un pas intermedi entre les Seleccions Autonòmiques i la Selecció Nacional. Es va a treballar d’una banda amb els sots16, sots17 i sots18, i d’altra amb els sots19 i sots20. Cada any hi ha 60 jugadors a cada grup d’edat que formaran part d’aquest programa.

  L’activitat de l’Acadèmia Nacional es va a desenvolupar en dos àmbits diferents: (i) campus d’alt rendiment amb les vacances escolars, i (ii) Centres de Rugbi en aquelles zones en què el volum de jugadors permeti realitzar un treball de qualitat.

  Les badalonines, i fins el curs passat al Rugby Badalona, Laia González i Nora Millán també han estat seleccionades.

  1 COMENTARI

  1. me alegro muchísimo ,pero también hay dos chicas que si que son de la ciudad de Badalona ( no como la mencionada que es de otra ciudad) formadas en el Rc. Badalona ,que este año han decidido probar suerte en otro club ,que tiene femenino senior y crecer como jugadoras estaría bien que el periodista se leyese la lista de convocadas y contrastase la informacion

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí