La ‘baby’ Penya B arrenca amb victòria al primer derbi de Lliga Catalana (60-55)

0
    46
    David Grau / CJB

El Joventut de Badalona B ha iniciat el seu primer any de vida amb victòria a la primera jornada de la Lliga Catalana d’EBA, contra el Maristes Ademar (60-55). Un primer derbi badaloní molt igualat des del salt inicial que va liderar Iker Montero al darrer quart amb dos triples consecutius.

El primer quart a l’Olímpic es va desenvolupar amb un intercanvi de cistelles i no va arribar el primer parcial decisiu fins a l’inici del segon període. L’encert en el tir lliure del conjunt de Lluís García va suposar un parcial de 0-11 (23-29) i màxim avantatge visitant al Palau d’Esports.

La reacció verd-i-negra a la represa no va trigar i el derbi es va anivellar amb Omar Thiam liderant la joventut del conjunt de César Saura (41-39). Primera eliminatòria molt oberta i 10 minuts encara de partit. Però l’encert en el tir exterior al darrer quart va decidir el primer matx de la Lliga Catalana “badalonina”.

Aquest dissabte a les 16h, Maristes disputarà a La Plana la segona jornada del campionat davant el Badalonès de Xavi Riera.