La Minguella treu endavant un partit trampa (70 a 65)

0
    29
    minguella.JPG

19/02/2013
    Els badalonins van anar molts minuts al darrere al marcador contra Les Franqueses, que només ha guanyat un partit a la lliga

La Minguella va haver de patir per guanyar a Les Franqueses, el cuer de la primera catalana que fins el moment només ha guanyat un partit.

Els del Vallès van dur la iniciativa en el marcador a la primera part, aprofitant la bona sortida (12 a 22) per arribar al descans 9 amunt (29 a 38).

El pas pels vestidors, amb toc d'atenció inclòs, va servir per entendre que si es vol aspirar a pujar cal guanyar a tothom, i la Minguella va arremangar-se per treure el partit endavant.

Tot i arribar a anar 12 avall, els blaus van tancar el tercer període 6 amunt i van mantenir l'avantatge tot i els intents des del triple de Les Fanqueses.