Bruno Mars omplirà aquest dijous el Palau Olímpic de Badalona

  0
  brunomars.jpg

  12/11/2013 – L'artista aterra a la ciutat per oferir un dels dos únics concerts de la gira ‘The Moonshine Jungle World Tour’ a tot l'estat espanyol.

  El cantant Bruno Mars actua a Badalona aquest dijous, 14 de novembre. L’estadounidenc tenia previst realitzar un únic concert de la seva gira mundial ‘The Moonshine Jungle World Tour’ a l’Estat espanyol, el 15 de novembre a Madrid. Les entrades per veure’l al Palau de Vistalegre, però, es van esgotar en només 72 hores, motiu que va impulsar l’organització d’aquest segon concert.

   

  Així doncs, el Palau Olímpic de Badalona acollirà la setmana vinent la primera actuació de l’artista a Espanya i la penúltima de la seva gira, que va començar el juny a Washington, conclourà a Madrid i sumarà un total de 67 espectacles a banda i banda de l’Atlàntic.

   

  Bruno Mars va llançar el seu àlbum debut, Doo-Wops & Hooligans, al 2010, un segon treball, Unorthodox Jukebox, el passat desembre, i ha acumulat un Grammy, un American Music Award, tres MTV Awards i un Brit Award, entre d’altres guardons, en els darrers anys. A més, ha venut més de 7 milions de discos en tot el món.