Albiol critica que el govern convidi a un debat a “una persona vinculada a l’entorn proetarra”

  0
  IMG_2384.JPG

  21/01/2016 – L'exalcalde reprova la intervenció d'Aritz Romero, d'Aralar, a qui titlla de "persona vinculada a l'entorn proetarra".

  Xavier Garcia Albiol ha denunciat aquest dimecres la participació “d’una persona vinculada a l’entorn proetarra” en les jornades de seguretat organitzades aquest cap de setmana pel govern local. Dissabte, concretament, hi participarà Aritz Romero, membre destacat d’Aralar, formació política independentista basca, diu el líder parlamentari del PPC, que fa “una campanya permanent per l’acostament dels presos al País Basc”. “És una falta de vergonya absoluta i considerem que el Govern ha perdut totalment el nord subvencionant amb diners públics la intervenció d’una persona que està vinculada a l’entorn proetarra”, afirma Garcia Albiol.

   

  Per aquest motiu, l’exalcalde exigeix que l’executiu cancel·li la intervenció del membre d’Aralar a Badalona “perquè es pot creuar una línia vermella molt difícil de justificar”. De retruc, García Albiol ha aprofitat per recordar que “el PSC és el soci de govern a l’ombra” i creu que “amb la seva actitud també avala que passin aquestes coses”.

   

  El regidor popular ha destacat, a més, que aquestes jornades tenen un clar accent partidista ja que només s’ha convidat a ponents relacionats amb la CUP, Podemos i persones molt properes als moviments independentistes. “És evident que el govern ha perdut totalment el nord i no té cap tipus de problema en fer servir els diners de tots els badalonins per muntar actes totalment partidistes”, assegura Garcia Albiol.