Albiol i el PP aposten per les infraestructures i la via pública durant l’inici de campanya

  0
  pp parquings.jpg

  13/05/2015 – El PP es compromet a tirar endavant els primers dos trams dels laterals de la C-31 i crear 1.500 places de pàrquing gratuït.

  Polèmics eslògans a banda, el Partit Popular ha centrat aquests primers dies de campanya en presentar les seves grans propostes en matèria d’infraestructura i via pública. Divendres, Garcia Albiol va començar la campanya als laterals de l’autopista C-31, un dels projectes de ciutat més importants encallat des de fa anys. El batlle ‘popular’ es compromet a tirar endavant, des de l’Ajuntament, els laterals “si la Generalitat no compleix la seva obligació”. Albiol assegura que estaria en disposició de poder dur a terme, durant el proper mandat, com a mínim dos dels tres trams del projecte, és a dir, des de President Companys fins a Coll i Pujol, una obra que suposaria un cost de prop de quatre milions d’euros.

   

  D’altra banda, dimarts la candidatura va exposar el projecte de creació de 1.500 places de pàrquing gratuïtes a diferents espais degradats de la ciutat. En total serien sis solars asfaltats, repartits entre els barris de Sant Crist, Lloreda, Montigalà o Bufalà.

   

  Demà, Garcia Albiol presentarà al Palau Olímpic de Badalona la idea perquè la ciutat aculli els propers anys la celebració de la Copa del Rei de bàsquet.