Guanyem Badalona En Comú vol ‘netejar’ Badalona d’Albiol i el PP

  0
  41
  guanyem.jpg

  14/05/2015 – Guanyem Badalona En Comú prepara aquest dijous una acció de protesta contra Albiol i el seu polèmic lema “Netejant Badalona”.

  Guanyem Badalona En Comú prepara aquest dijous una acció de protesta contra Albiol i el seu polèmic lema “Netejant Badalona”. La candidatura ha convocat a les 19h, a les portes de la seu del PP “a tothom que vulgui netejar corrupteles, retallades socials i de drets, abusos i incitacions racistes” per “expressar la repulsa al Partit Popular i el seu estil de governar”. La candidata de Guanyem, Dolors Sabater, considera que “la neteja més important que cal fer és la del PP, de la gent del partit dels evasors fiscals, dels corruptes, dels perseguidors obsessius del català”. “A Guanyem Badalona en Comú tenim molt clar que ningú ens haurà de netejar. Aplicarem una recepta dràstica per garantir la transparència: la limitació de sous, càrrecs i mandats elimina qualsevol inèrcia o desídia a l’hora de governar. I la publicació d béns dels candidats i candidates i la renúncia al càrrec signada prèviament assegura el control de la gestió”.

   

  D’altra banda, l’agrupació política encapçalada per Sabater ha criticat l’estratègia de campanya i propaganda d’Albiol i, mentre “les diverses forces intenten mantenir un cert fair play a l’hora de compartir els espais electorals, diu, el PP “tapa els cartells dels altres”, en especial, consideren, els de Guanyem. Tanmateix, també reproven que l’Ajuntament fes retirar un dimoni elaborat pel col·lectiu de joves independentistes L’Espurna, col·locat al costat del Dimoni el passat diumenge. Es tractava d’una figura que “emulava un dimoni de trets feixistes” i etziben que treure’l en menys d’una hora “va ser una mostra d’intolerància i escàs sentit de l’humor”.

   

  Acte central de campanya amb Podemos i Barcelona En Comú

  La formació celebrarà aquest dissabte (13h) el seu acte central de campanya a la plaça d’Antònia Boada, a Bufalà, amb la presència de Gerardo Pisarello, nº ‘2’ de BComú, de l’eurodiputat de Podem Miguel Urbán, del regidor reusenc de la CUP David Vidal i de l’antropòleg i comunista Manuel Delgado. Al marge del míting central, Guanyem està estenent la seva presència a través de diferents iniciatives i participació a multitud d’actes i activitats. Aquest dimecres, la formació ha començat a repartir 30.000 diaris amb el seu programa electoral i descripció de campanya. A més, durant la setmana ha sumat el suport de Els Verds i el ‘recolzament visible’ de la CUP, que ha repintat el mural de les cases de pescadors, al costat de l’estació de Renfe, per incloure el logotip de la candidatura.

   

  Salva Maldonado col·labora amb la candidatura

   

  Aquest divendres 15 de maig, Guanyem Badalona en Comú celebrarà el sorteig de la rifa d’un cistell de productes dels mercats badalonins per valor de 300€, una de les iniciatives que ha engegat aquesta candidatura per aconseguir diners per pagar la campanya. La plataforma ciutadana és nova en política i, per tant, no rep avançaments de diners electorals, i a més, ha optat per no demanar crèdits als bancs per mantenir una independència total a l’hora de prendre decisions. L’acte serà a les 18h a la parada electoral que Guanyem Badalona en Comú té instal·lada a la plaça de la Vila. Per extreure el número guanyador es comptarà amb la presència de Salva Maldonado, entrenador del primer equip del Club Joventut de Badalona.