ALDI obre el 21 de desembre el seu primer supermercat a Badalona

  0
  104

  ALDI obrirà el proper 21 de desembre el seu primer supermercat de Badalona a la zona del Progrés, al nucli urbà de la ciutat. El nou establiment, situat al carrer Francesc Macià 51-55, comptarà amb una superfície comercial de 1.000 m² i donarà feina a un equip de 20 col·laboradors i col·laboradores.

  La companyia ha ressaltat que el nou establiment comptarà amb un assortiment de prop de 2.000 productes de qualitat a preus baixos, amb el 86% dels articles de marca pròpia i tot el necessari per a fer una compra completa. ALDI també ha destacat que confia en més de 400 proveïdors nacionals per a proveir els seus establiments.

  De fet, el 80% del seu assortiment està format per productes elaborats i conreats en el territori nacional. L’establiment, a més, disposarà d’un aparcament, amb accés pel carrer Alfons XII, amb més de 40 places i punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

  9 nous supermercats

  Aquest divendres 17 de desembre, ALDI obrirà un altre establiment a la província de Barcelona, en concret, a Masquefa. La botiga, situada al carrer La Pedrosa, 8, comptarà amb una sala de vendes de 1.000 m² i una plantilla de 16 col·laboradors i col·laboradores. Aquestes obertures se sumen a un total de 9 supermercats que ALDI haurà obert a Espanya durant la totalitat del mes de desembre.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí