Alex Barrera: “El rebot serà clau”

  0
  DSC_0406.JPG

  03/12/2014 – L’aler del FIATC Joventut parla del pròxim partit contra l’Herbalife Gran Canaria, analitzant les possibles claus del duel.

   

  Alex Barrera va fer un bon paper a Manresa, aprofitant els seus minuts i demostrant que, amb confiança, pot ser un jugador molt útil per obrir el ventall d’opcions ofensives de l’equip.

   

  L’aler d’Esplugues afirmava abans de l’entrenament d’avui dimecres que el pròxim duel contra el Granca és vital per les aspiracions de futur del FIATC Joventut. “Seria un gran pas endavant guanyar aquest partit”, comentava Barrera.

   

  “Ja no parlem de Barça, Madrid, València o Unicaja. Contra aquests equips que ara mateix estan a la nostra lliga en termes de classificació s’ha de guanyar. Aquests partits són els més importants”, afegia també l’exterior verd-i-negre

   

  El conjunt d’Aíto García Renses compta a les seves files amb el quart jugador en el rànquing de rebots de la Lliga Endesa: el pivot Walter Tavares (6 punts, 7 rebots i 10.2 de valoració per partit).

   

  “El rebot serà clau per evitar que el Granca tingui segones oportunitats. Crec que nosaltres som un equip que carreguem bé el rebot, però contra ells tindrà més importància”, valorava Alex Barrera sobre la rellevància que tindrà dissabte vinent que tots els efectius de la Penya s’impliquin en la lluita pel rebot.

   

  Sobre el duel de bases que es preveu, amb Mallet-Hannah i Oliver-Bellas, Barrera pensa que els directors de joc del FIATC Joventut imposaran el seu estil per damunt dels rivals.

   

  “Els nostres bases ho estan fent molt bé, implicant a l’equip en el ritme que més ens interessa a nosaltres. No crec els bases del rival ens facin canviar el nostre estil. Penso que els nostres s’imposaran”, argumentava l’aler.

   

  Després del seu bon partit a Manresa, Alex Barrera espera “poder seguir aportant els meus triples i també fer bones defenses”. El jugador format al planter afirma “estar amb confiança” i té moltes ganes “d’aconseguir l’objectiu de la Copa”.

   

  Per tal d’assolir-ho, la Penya “ha d’anar a totes en cada partit”. “Sabem que no serà gens fàcil, però tenim moltes ganes d’anar a la Copa del Rei. Si contra el Gran Canaria no sortim concentrats, el partit es posarà molt difícil”, advertia Barrera a tres dies de rebre als insulars a l’Olímpic.