El sotscap de la Comissaria de Mossos de Badalona, agredit i ingressat a Can Ruti

  0
  IMG_9446.JPG

  04/11/2014 – L’inspector va ser agredit per un jove a la localitat de Pineda de Mar quan intentava aturar un grup de nois que estaven provocant danys a l’aparcament comunitari de la seva residència particular.

  El sotscap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Badalona va ser ingressat a principis de setmana a l’hospital de Can Ruti degut a una greu lessió derivada d’un fort cop al cap. L’inspector va ser agredit per un jove a la localitat de Pineda de Mar quan intentava aturar un grup de nois que estaven provocant danys a l’aparcament comunitari de la seva residència particular.

   

  Fora de servei, l’agent va sorprendre els joves descarregant els extintors del pàrquing, entre d’altres actes vandàlics, i va aconseguir enxampar un d’ells. No obstant, un dels companys li va assestar un cop al cap, pressumptament amb un dels extintors, i van escapar. L’inspector va caure al terra i quan va ser assistit pel Servei d’Emergències va ser traslladat, primer, a Calella, i, més tard, al Germans Trias i Pujol, on encara es troba hospitalitzat. Tot i que inicialment el seu estat va ser greu, l’evolució ha sigut positiva, segons la policia catalana.

   

  Els Mossos d’Esquadra mantenen una investigació oberta per tal de localitzat el grup de joves i l’agressor, en particular.