Àlex Molina és posat en llibertat

  0
  53
  Alex-Molina-LaCantonadaCJB_ARAIMA20141006_0168_46.jpg

  06/10/2014 – L’aficionat del FIATC Joventut que va ser detingut per la Policia Nacional durant el transcurs del CAI-Penya ha declarat als jutjats de Saragossa.

   

  Després de passar la nit en dependències policials per mostrar una estelada i, segons els cossos i forces de seguretat, resistir-se a l’autoritat a l’hora de ser identificat, Àlex Molina ha estat posat en llibertat.

   

  Aquest migdia s’ha celebrat la vista oral a Saragossa, després que la Policia Nacional l’acusés d’un delicte de desobediència i resistència a l’autoritat.

   

  Durant la vista oral, el fiscal del cas ha demanat la conversió de l’acusació a un judici de faltes, que se celebrarà el pròxim 17 d’octubre. El jutge, doncs, ha arxivat el procediment per delicte i ha obert un judici de faltes. L’aficionat de la Penya s’enfronta a una possible multa.

   

  La Cantonada, grup d'animació del FIATC Joventut al qual pertany Àlex Molina, ha anunciat a través de les xarxes socials que es reunirà aquest dimarts. La Cantonada emetrà un comunicat explicant possibles mobilitzacions.