La Guàrdia Urbana intervé prop de 2.000 peces falsificades de la marca Desigual

  0
  Falsificacions 1.jpg

  07/10/2014 – L'operació es va dur a terme a dos magatzems del Polígon Badalona Sud; el valor que els productes haurien tingut al mercat si fossin autèntics arribaria als 113.600 euros.

  La Guàrdia Urbana de Badalona va intervenir fa uns dies gènere falsificat d’una primera marca comercial en dos magatzems ubicats al carrer de la Indústria, al Polígon Industrial Sud. En concret, els agents van intervenir 1.957 bosses de mà de diferents models i moneders també de diferents models de la marca ‘Desigual’. Segons la firma afectada, el valor que els productes haurien tingut al mercat si fossin autèntics arribaria als 113.600 euros.

   

  L’operatiu policial es va portar a terme el dimarts 1 d’octubre a requeriment de responsables d’aquesta firma comercial que havien detectat l’exposició i venda de productes falsificats en dos establiments de la ciutat. Es dóna el cas que un dels dos magatzems inspeccionats és reincident perquè en una altra operació anterior ja se li havien instruït diligències pel mateix motiu.

   

  Com a resultat de l’operació de la Guàrdia Urbana, dues persones van quedar imputades per un delicte contra la propietat industrial. El gènere intervingut va quedar immobilitzat i precintat en els mateixos magatzems.