Alliberar-se de la pressió

  0
  38
  1617_MBA-CJB (12).jpg

  09/10/2016 – El vestidor del Divina Seguros Joventut reconeix haver jugat amb massa tensió els primers tres partits oficials de la Lliga Endesa.

   

  La tercera derrota seguida encaixada a l’ACB ha dut el vestidor de la Penya a reflexionar al voltant de les causes que han provocat un inici de campionat tan negatiu. Des del vestidor del Poliesportiu d’Andorra, Bogdanovic, Sàbat i Ventura coincidien a l’hora d’identificar quin problema està patint l’equip d’Ocampo.

   

  “Ens ha passat el mateix que contra el Fuenlabrada. Després d’estar a un bon nivell en els primers 20 minuts, hem baixat molt. Crec que estem jugant amb molta pressió. Necessitem estar més relaxats, perquè som millor equip del què s’està veient”, declarava Bogdanovic en primera instància.

   

  Segons Ventura, la Penya està vivint una situació “que no és agradable” i ara “no hi ha més remei que continuar treballant”. “Hem demostrat que, quan ens hi posem, podem competir, però si desconnectem en aquesta lliga ens passaran aquestes coses”, advertia el capità del Divina Seguros.

   

  En darrer terme, Sàbat recuperava l’argument de la tensió plantejat per Bogdanovic. “La baixada de nivell de la segona part ha estat considerable. Hem jugat massa tensos, veient que les coses no anaven bé. Ens hem d’alliberar una mica”, valorava el base de Llagostera.

   

  Per Sàbat, “ara cal ser més positiu que mai”, ja que la temporada “acaba de començar”. “Queda molta lliga i hi ha temps per corregir coses”, apuntava el jugador gironí després de caure davant el MoraBanc.