AMBici arriba a Badalona: tarifes, estacions i connexió amb el Bicing

  0
  307

  Les primeres bicis del servei AMBici han arribat a Badalona. L’AMBici, de titularitat de l’AMB i gestionat per TMB, s’està posant en marxar amb un total de 31 estacions i 341 bicicletes elèctriques. A tot el Barcelonès nord, hi haurà més de 500 bicicletes. L’acte ha anat a càrrec del vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB, Antoni Poveda, i l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro.

  “Avui presentem a Badalona l’AMBici, el nou servei de bici metropolitana compartida, amb bicicletes 100% elèctriques, que permetrà als veïns i veïnes moure’s per la ciutat i connectar amb el transport públic”, ha exposat el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB, Antoni Poveda. L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha indicat que “l’arribada del servei de bicicleta compartida metropolitana a la ciutat és una gran notícia perquè suposa la introducció d’una eina imprescindible per a millorar la nostra mobilitat i avançar cap a un model més saludable i sostenible”.

   

  Tarifa del servei AMBici

  Durant el 2023, l’AMB farà una tarifa promocional de 25 € l’any per abonament, que permetrà 30 minuts d’ús gratuïts per cada trajecte. Després dels 30 minuts gratuïts, costarà 0,50 € cada 30 minuts.

  A partir de l’any 2024, l’abonament tindrà un cost de 40 € l’any, amb els primers 30 minuts a un preu de 0,15 €. Després dels 30 minuts inicials, costarà 0,50 € cada 30 minuts.

  Estacions del servei AMBici a Badalona


  Abonament metropolità (AMBici+Bicing) i estacions de transferència

  Els ciutadans ja poden adquirir, des de l’1 de març, l’abonament metropolitàque facilita l’ús conjunt del servei AMBici i del Bicing i que estableix unes condicions preferents per als usuaris que vulguin utilitzar els dos sistemes.

  L’AMB i TMB també han activat des de fa uns dies la primera estació de transferència, que facilita la connexió entre l’AMBici i el Bicing. Es tracta de l’estació de Zona Universitària – Diagonal (John Maynard Keynes, 25), al davant de la Facultat d’Econòmiques de la UB, que ja està en funcionament.

  En les properes setmanes, s’activaran tres estacions de transferència al Barcelonès nord. Concretament, es posaran en marxa les tres estacions següents:

  • Barcelona – Sant Adrià de Besòs, Campus UPC – Diagonal Besòs
  • Barcelona – Sant Adrià de Besòs, La Pau
  • Barcelona – Santa Coloma de Gramenet, Baró de Viver

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí