Bon final de la primera fase (52-72)

0
    72

11/07/2015 – La selecció espanyola U20 es manté invicta a l’Eurobasket d’Itàlia després de doblegar Polònia amb comoditat.

El darrer partit de la primera fase de l’europeu ha fregat la condició de tràmit per Espanya. El bloc de Paco Redondo es mostraria molt superior a Polònia, assegurant el lideratge del seu grup amb autoritat.

Basant l’èxit en el treball defensiu i en una bona actitud a l’hora de carregat el rebot, la U20 encetaria el duel duent la iniciativa. Espanya doblaria en el marcador al seu rival durant el primer quart (12-24) i sabria reaccionar a la millora polonesa del segon acte.

Oferint més concessions de les desitjades, la selecció espanyola només podria marcar al descans amb deu punts d’avantatge (26-36), tot i que a la represa els ‘actors secundaris’ de l’equip apareixerien per tornar la calma a l’equip (38-51).

Fins al final, i sobretot des de la defensa, Espanya tindria la regularitat suficient per mantenir les distàncies i acabar guanyant per una renda més que clara (52-72).

El pas endavant de Yankuba Sima (10 punts i 1’0 rebots) seria l’aspecte més destacat del partit. Juancho Hernangómez (14 punts i 4 rebots) es consolida com el líder de la U20, mentre que Marc Garcia comença a demostrar que és l’exterior més entonat del grup (13 punts).

La selecció espanyola tanca la primera fase de l’Eurobasket d’Itàlia ocupant la primera plaça del seu grup (4/0). Dilluns (16h), el bloc de Paco Redondo encetarà la segona fase del torneig.

Espanya jugarà tres partits més i començarà aquest segon tram del campionat amb un balanç favorable de 2/0, després de guanyar a tots els seus rivals del grup C.

Alberto Abalde: 3 punts (1/5 en tirs), 2 rebots, 1 assistència, 6 pèrdues i 1 recuperació en 16 minuts a pista.

Agustí Sans: 2 punts (1/6 en tirs), 4 rebots i 2 assistències en 15 minuts a pista.

José Nogués: 3 punts (1/5 en tirs), 2 rebots, 1 assistència i 2 recuperacions en 19 minuts a pista.