Anna Cruz ja és a la final de conferència (91-80)

0
    29

23/09/2015 – La jugadora badalonina continua cremant etapes en el seu camí per guanyar el títol de campiona de la WNBA.

La final de la conferència Oest parlarà català. La gironina Marta Xargay (Phoenix Mercury) ja coneix la franquícia que haurà de derrotar per intentar accedir a la final de la WNBA.

Ahir, les Minnesota Lynx d’Anna Cruz guanyarien el tercer i definitiu partit de la sèrie de semifinals contra Los Angeles Sparks (91-80), certificant la seva classificació per la següent ronda.

Tot i que Candace Parker (28 punts) s’imposaria a Maya Moore (20) en el duel d’anotació, les Lynx es mostrarien més consistents en defensa. Un últim quart realment bo en atac (28-23) permetria a la franquícia de Minnesota certificar el triomf al Target Center.

Anna Cruz tornaria a sortir des de la banqueta, gaudint de 18 minuts a pista. L’exterior de Badalona tancaria el duel amb 9 punts (4/6 en tirs de camp), 2 rebots, 2 assistències, 2 recuperacions i 1 tap.

La final catalana entre les Minnesota Lynx i Phoenix començarà la matinada del 24 al 25 de setembre, amb la visita de les Mercury al Target Center.