Anna Cruz, subcampiona de l’Eurolliga (69-72)

0
    39

17/04/2016 – La jugadora de Badalona veu com l’UMMC Ekaterinburg l’aparta d’aconseguir el seu primer campionat d’Europa de clubs.

Igual que el 2012, quan defensava els colors de Rivas, Anna Cruz s’ha tornat a quedar a les portes de conquistar l’Eurolliga femenina. Després de derrotar l’equip amfitrió, el Fenerbahçe, en l’eliminatòria de semifinals (68-74), el Nadezdha s’havia d’enfrontar a la millor plantilla del continent: la de l’UMMC Ekaterinburg.

El màxim rival del conjunt d’Orenburg en la lliga russa es tornaria a creuar en el camí de la formació entrenada per Roberto Íñiguez per acabar enduent-se la tercera Eurolliga de la franquícia.

La derrota patida per l’equip de Cruz en la final d’enguany seria molt dolorosa, ja que el Nadezdha dominaria el partit durant prop de 35 minuts. Després del 6 a 8 (minut 3), la formació d’Orenburg agafaria el timó del ritme, aconseguint mantenir la iniciativa durant el primer (19-17), el segon (40-33) i el tercer parcial (56-48).

Al llarg del tercer període, el conjunt d’Anna Cruz arribaria a gaudir d’una màxima renda de 12 punts, després d’un tir obert anotat per Dewanna Bonner (53-41). Finalment, però, l’aparició de la MVP de la final, Diana Taurasi (22 punts), faria canviar el signe del partit.

L’exterior nord-americana lideraria la reacció de l’Ekaterinburg amb un triple estratosfèric (68-70) i tindria la sang freda suficient per anotar dos tirs lliures decisius (69-72).

En l’última acció del matx, el triple final de Bonner no voldria entrar, fet que deixaria el Nadezdha sense Eurolliga. Anna Cruz (4 punts, 3 rebots i 5 assistències en 32 minuts) s’haurà de centrar ara en guanyar la lliga russa.