Parra i Nunes, al nivell dels millors cadets del món

  0
  48
  CgBHRawUsAA66RT.jpg

  17/04/2016 – Els dos joves jugadors del FIATC Joventut disputen el partit internacional del Jordan Brand Classic celebrat a Brooklyn.

   

  A principis de setmana, Joel Parra i Pedro Nunes quedarien alliberats de la dinàmica habitual d’entrenaments a l’Olímpic i volarien cap als Estats Units. Tots dos estaven convidats a l’edició d’enguany del Jordan Brand Classic, cita que reuneix als millors jugadors del planeta en la categoria cadet.

   

  Després d’uns dies d’intenses sessions d’entrenament, en un dels districtes més importants de Nova York se celebrarien dos partits únics dins del panorama basquetbolístic mundial. Els millors jugadors nacionals dels Estats Units (darrer any de High School) s’enfrontarien entre ells, mentre que els convidats internacionals de categoria cadet també formarien dos equips per jugar entre si.

   

  Aquest encontre internacional comptaria amb la participació de Joel Parra i Pedro Nunes, els quals no podrien coincidir dins del mateix roster. Parra formaria part del Black team, mentre que el base brasiler defensaria els interessos del White.

   

  El conjunt de Parra s’acabaria impostant per un resultat global de 85 a 73, després de guanyar tres dels quatre parcials del partit (85-73). El jugador del FIATC Joventut disputaria un total de 16 minuts, anotant 9 punts (4/10 en tirs), capturant 6 rebots, donant 1 assistència i aconseguint recuperar 2 pilotes.

   

  Pedro Nunes, per la seva part, disputaria 18 minuts amb el White team, acreditant uns números de 2 punts (1/5 en tirs), 2 rebots i 1 assistència. Els MVP’s del Jordan Brand Classic acabarien sent De’Aaron Fox i Malik Monk (jugaran a Kentuky l’any vinent) i Charles Bassey i Rowan Barrett Jr.