L’entitat andalusa ACRA Ciudad de Badalona inaugura la seva nova seu

  0
  DSCF2133.JPG

  22/09/2014 – Una seu situada al carrer Salou, davant de la plaça Amistat; on anteriorment es trobava el Cercle Artístic de Llefià.

  Aquest mateix diumenge, 21 de setembre, l’Asociación Cultural Rociera Andaluza (ACRA) Ciudad de Badalona ha inaugurat la seva nova seu situada al carrer Salou, davant de la plaça Amistat del barri de Llefià; on anteriorment es trobava el Centre Artístic de Llefià.

   

  Fins ara, l’entitat andalusa tenia la seva seu al carrer Sant Federic, on a més de tenir un despatx, realitzaven els seus assaigs i celebraven alguns dinars de germanor. Però ara que ACRA Ciudad de Badalona compta amb un estendard del ‘sin pecado’ de la verge del Rocío, l’Ajuntament li ha cedit aquest nou local i han pogut elaborar una capella particular on tots els veïns i veïnes de la ciutat podran venir a donar el culte a la verge. En aquest sentit, el vicepresident d’ACRA Ciudad de Badalona, Manuel Vázquez, ha destacat  que “és el més encertat que hem pogut fet, perquè aquesta capella és preciosa”. També, en aquesta nova seu els membres de l’entitat continuen disposant d’un despatx, una sala per realitzar els seus assagis i també compten amb el servei d’un bar propi.

   

  Després, una processó amb el ‘sin pecado’ al capdavant fins la parròquia de Sant Antoni de Pàdua va iniciar la tradicional missa rociera. Un potatge andalús a la Nau 3 del Centre Cultural l’Escorxador, amb prop de 300 persones, l’entitat va donar per finalitzada la inauguració de la nova seu.