Aquest diumenge es disputa la 25a Marxa Atlètica de Badalona

  0
  45
  Marxa Atlètica.JPG

  06/02/2016 – La cursa començarà a partir de les 9.30 hores i es correrà en un circuit tancat d'un quilòmetre entre el passeig de la Rambla i el carrer de Santa Madrona.

  Aquest diumenge, 7 de febrer, es disputa la 25a edició del Ciutat de Badalona de Marxa Atlètica-12è Memorial Paco Águila. La cursa, organitzada per la Unió Gimnàstica Esportiva de Badalona amb el suport de l'Ajuntament de Badlaona i la col·laboració de la Federació Catalana d'Atletisme, començarà a les 9.30 del matí i es correrà en un circuit tancat d'un quilòmetre entre el passeig de la Rambla i el carrer de Santa Madrona. La sortida i l'arribada tindran lloc al passeig de la Rambla, davant el monument a Roca i Pi.

   

  Aquesta 25a edició se celebra conjuntament amb el 84è Campionat de Catalunya de Marxa Individual en les categories masculines i femenines, absoluta, promesa, júnior, juvenil, veterans i veteranes. L'activitat forma part del Circuit Nacional de Marxa Atlètica VII Challenge AEMA (Associació Espanyola de Marxa Atlètica).

   

  Pel que fa les distàncies, a partir de les 9.30h, els veterans, les veteranes i els cadets masculins recorreran 5 quilòmetres, mentre que a les 10.15h sortiran els infantils i les cadets per recórrer 3Km. Les alevines (10.55h) i els alevins (11.10h) tindran que realitzar una prova de 2Km. Els benjamins (11.25h) i les benjamines (11.40h) només hauran de recórrer 1Km. A les 12h les promeses-sèniors, tan masculí com femení, tindran un circuit de 20Km, i finalment a les 12.20h els juvenils-júniors hauran d'enfrontar-se a 10Km de distància.

   

  "És un orgull per a la nostra ciutat, amb una trajectòria esportiva tan important, poder celebrar el 25è aniversari del Ciutat de Badalona de Marxa, i també és un reconeixement excel·lent i merescut a la tasca de la Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona i a la seva capacitat organitzativa d'esdeveniments esportius", ha destacat la regidora d'Esports de Badalona, Maria Gallardo.