Aquesta vegada sí

0
    23

21/12/2015.- El Sant Andreu va saber resoldre un final ajustat contra un rival directe i marxa de vacances segon a la classificació. A Segona, la Minguella mira cap amunt.

Natzaret i Boet arribaven empatats a victòries i la igualtat va a la classificació va ser la protagonista del partit. El Sant Andreu va controlar el marcador durant tot el partit, però sempre amb avantatges curtes.

A la primera part, la zona plantejada pel Boet va provocar desequilibris en l’atac de les badalonines. Si no podia córrer al contraatac, patia per anotar en estàtic. Tot i així, l’equip aconseguia dominar el rebot i rebre pocs punts.

A la segona part, el partit a seguir equilibrat. A l’últim quart, el Boet va tornar a la defensa en zona, però aquesta vegada, el Sant Andreu va poder atacar-la millor i trobar llançaments més còmodes.

A 3 minuts del final, l’avantatge era de nou punts, però quan la diferència semblava definitiva el Boet a tornar a igualar el marcador.

A diferència d’altres partits, aquesta vegada el Natzaret va controlar els nervis i va saber gestionar el partit des dels tirs lliures. Un triple final d’Eli Calvo deixava el 53-47 definitiu.

Marta Santiago i Laura Rovira van ser les màximes anotadores amb 11 i 10 punts respectivament. La victòria contra el Boet tenia el premi de marxar de vacances segones a la classificació, només per darrera del líder invicte, el Tordera.

A Segona, la Minguella sempre va creure en la victòria i es va endur la victòria de Calella en un final d’infart.  Tot i les baixes, les blaves arribaven al partit amb confiança i amb la moral alta. I de fet van dominar la primera part fins arribar al descans amb 11 punts d’avantatge.

El partit semblava controlat però les locals van sortir a per totes al tercer quart i li van donar la volta al marcador.

La Minguella va entrar als minuts decisius 6 punts per sota. Dues bones defensen i 4 punts en contraatac van ajustar el marcador. Però a falta de 19 segons els dos punts d’avantatge del Calella feien molt complicada la victòria.

A més, a falta de 2 segons i vuit dècimes una falta de la Minguella va acabar amb un tir lliure anotat pel rival i un desavantatge de 3 punts. Però després del temps mort local, una jugada assajada va acabar amb un triple de Maria Bonjorn que forçava la pròrroga.

Al temps afegit, una Minguella eufòrica va ser molt superior a un Calella tocat anímicament. Al final 63-74 gràcies a la fe en i l’encert quan més complicada era la situació. Les blaves marxen de vacances al podi del grup 1 de Segona i mirant cap amunt.

El Joventut Badalona Femení va ser molt superior al Blanes. El 3-26 del primer quart reflectia la superioritat de les badalonines i deixava el partit ben encaminat.

La resposta de les locals va ser un joc defensiu sobrepassant els límits amb agressions que van trencar el ritme del partit i van fer molt difícil jugar a bàsquet. Totes les accions de les badalonines van acabar amb faltes que fregaven la il.legalitat.

El tercer quart va ser el més dur i el Joventut només va poder anotar 7 punts, tots de tir lliure. Tot i les dificultats, van saber aguantar el marcador i no patir cap lesió important fins el 55-78. Amb aquesta victòria, l’equip marxa de vacances novè amb balança positiu  a la taula.

El Sant Andreu va guanyar el derbi badaloní de la jornada contra el Badalonès. Va ser un partit amb poc ritme marcat per la zona que va plantejar el Badalonès durant tot el partit. El Natzaret no va estar gens encertat, amb un 2 de 22 en triples, però van estar més còmodes quan van poder pressionar per córrer i anotar amb més facilitat.

En un partit trabat, les petites diferències aconseguides per les locals van acabar determinant el partit fins el 60-49, davant un Badalonès que va plantar cara però que no va poder evitar la desena derrota de la temporada. Amb la victòria, el Natzaret arriba a l'aturada nadalenca 5è a la classificació, després d'un molt bon paper en el primer tram de temporada.

El Llefià es va trobar amb un Malgrat molt inspirat en triples. Dels 14 punts visitants del primer quart, 12 van ser des de la línia de 3 punts. Les badalonines van seguir treballant en equip, amb una bona dinàmica de joc, on totes les jugadores anotaven i recuperaven pilotes gràcies a la defensa col.lectiva. Les visitants seguien amb un plantejament dur de partit i fins i tot la júnior Judith Viñals va acabar a l'hospital amb un fort cop a la mà.

Els 6 triples del Malgrat, amb un 50% d'encert deixaven el marcador al descans 31-41. A la represa, al Llefià li va faltar encert i la diferència es va mantenir en els 10 punts. Al parcial definitiu, la contundència del Malgrat va portar les badalonines a línia de tirs lliures i la diferència es va reduir fins el 52-58.

Però a l'hora de la veritat, no van saber aprofitar l'oportunitat i els nervis van passar factura fins el 57-69 final. Les de Toni Madrid marxen de vacances setenes, després d'una molt bona primera volta.

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 88 bytes) in /usr/home/diaridebadalona.com/web/home/includes/database/database.inc on line 2176