David Gómez renuncia a l’acta de regidor i el PP recupera 11 edils amb José María Díaz

  0
  35
  José María Díaz.JPG

  22/07/2014 – El grup Popular incorpora un nou membre al Ple després que l'exedil del PP, David Gómez, renunciï a l'acte de regidor.

  El regidor no adscrit David Gómez ha presentat la seva renúncia a l’acta de regidor, de tal manera que, quan s’hagin complimentat tots els tràmits necessaris, José María Díaz s’incorporarà al Consistori com a nou regidor del grup Popular. La decisió de Gómez i l’entrada de Díaz suposaran que el PP torni a ocupar 11 escons al Ple municipal.

   

  José María Díaz té 61 anys. És veí del barri de Sant Roc de Badalona i secretari de l’Associació de Veïns Gent de Sant Roc.

   

  Recordem que David Gómez va deixar el grup municipal del Partit Popular, a finals de 2012, després que l’alcalde Garcia Albiol l’apartés de la regidoria de Serveis Socials i Salut i del Districte 6 per estar denunciat per un presumpte cas d’extorsió al barri de Sant Roc. Des de llavors, ha format part del Ple municipal com a edil no adscrit. El cas va crear un clima de tensió entre el PP i Gómez, que ha estat objecte de les acusacions del govern local en diversos casos d’obres irregulars arreu de la ciutat i ha protagonitzat alguns episodis de querelles creuades amb l’alcalde Albiol.