L’Associació Amics de La Salut acull una exposició de bosses de Marilin Nova

  0
  62
  Photo 09-05-14 20.31.21.jpg

  12/05/2014 – L'exposició, que romandrà oberta al públic fins el 25 de maig, mostra unes 15 bosses realitzades a mà per la dissenyadora Marilin Nova.

  El passat divendres, 9 de maig, l’Associació Amics de La Salut (carrer Arquitecte Fradera, 1-3) va inaugurar l’exposició ‘La artesannia salva el diseño y el diseño salva la artesania’. La mostra, que romandrà oberta fins el 25 de maig, pretén mostrar fins a unes 15 bosses de dissenys originals amb tapisseria i pell sintètica, entre altres, realitzades a mà per la dissenyadora Marilin Nova amb l’objectiu de que les bosses siguin “elegants i singulars”. Durant la inauguració, la dissenyadora va destacar que “tots som emprenedors; animo a tothom que emprengui els seus somnis”.

   

  Per altra banda, Marilin és una jove espanyola d’origen dominicà que ha viatjat i viscut en diversos països europeus per augmentar el seu disseny que no només es reflexa en bosses, sinó també en joies. A més, ha realitzat diverses exposicions i esdeveniments a Barcelona fins el dia d’avui i, també, ha dissenyat bosses fóra d’Europa, concretament a Boston, als Estats Units.

   

  Destacar que les bosses que s’exposaran a l’Associació Amics de La Salut es posaran a la venda al públic interessat.