Arriba a cinemes “Uno para todos” del badaloní David Ilundain

  0

  Avui, divendres 18 d’agost arriba als cinemes de tota Espanya UN PER A TOTS, el segon llargmetratge del realitzador navarrès David Ilundain (B, de Bárcenas). La pel·lícula es podrà veure des d’avui en Ocine Magic Badalona.

  Sinopsi

  Un professor interí assumeix la tasca de ser tutor de sisè de primària en un poble desconegut per a ell. Quan descobreix que ha de reintegrar a un alumne malalt a l’aula, es troba amb un problema encara major: cap dels seus companys vol que torni a classe.

  UN PER A TOTS compta amb guió de Coral Cruz (“Incerta Glòria”) i Valentina Viso (“María i los demás”), té com a protagonistes a David Verdaguer (“Estiu 1993”, “Los días que vendrán”), Patricia López Arnaiz (“La peste”), Ana Labordeta (“Planes para mañana”), Clara Segura (“Una pistola en cada mano”) i Betsy Túrnez (“El rei tuerto”), a més d’actors i actrius infantils seleccionats després d’un laboriós cásting que es va prolongar durant mesos.

  Produïda per Inicia Films, Fasten Films, A Contracorriente Films, Bolo Audiovisual, Uno para todos AIE y Amalur AIE amb la participació de TVE, TVC, Movistar+, Rakuten Cinema, Aragó TV i el suport d’ICAA, ICEC, Govern de Navarra i MITJANA Europa Creativa, la pel·lícula està distribuïda per A contra corrent Films, i les vendes internacionals són a càrrec de Film Factory.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí