La Guàrdia Urbana dissol un macrobotelló amb 400 persones a Badalona

  0

  La Guàrdia Urbana de Badalona ha desallotjat aquest cap de setmana, diumenge, un macrobotelló de matinada en el polígon industrial de les Guixeres. La Guàrdia Urbana ha dissolt la concentració, en la qual s’havien reunit uns 400 jovenes, molts d’ells sense mascareta. La zona ha quedat molt bruta amb les restes d’ampolles i gots que han quedat abandonats.

  L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha denunciat els fets a xarxes socials i ha demanat als participants que “no posin en risc la salut de tots”. “Aquesta matinada la Guàrdia Urbana ha dissolt amb gran professionalitat un macrobotellón de 400 persones en una zona industrial de Badalona. Entenc que els joves vulguin divertir-se i busquin alternatives al tancament de discoteques, però no podem posar en risc la salut de tots”, ha indicat.

  Els empresaris del polígon on s’ha practicat el botelló han denunciat en altres ocasions la celebració de festes similars a la zona. De fet, des del Consistori afirmen a aquest Diari que, durant els mesos de juliol i agost es van aixecar al voltant de 200 actes per aquest motiu.

  Encara que la multa per fer botelló a Badalona és de 200 euros, aquest diumenge no s’ha sancionat ningú. En canvi, sí que s’han posat multes per no portar mascareta.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí