Gràcies gladiador

  0
  49
  CmwCjVyWAAAAbXE.jpg

  07/07/2016 – Nacho Llovet es desvincula del Divina Seguros Joventut després de tota una vida al club que el va veure debutar a la Lliga Endesa.

   

  En un entorn on l’economia de guerra s’ha instal·lat en el dia a dia, el final dels cicles i els adéus dolorosos es converteixen en episodis menys inesperats. Nacho Llovet, capità de la Penya al llarg de les últimes tres temporades, i un dels darrers símbols clars de l’exitós model formatiu del club, marxa de Badalona després de 14 anys suant com ningú sobre el parquet de l’Olímpic.  

   

  El seu adéu no només suposa un cop dur per la parcel·la esportiva, sinó que també afecta allò que més havia valorat el públic verd-i-negre al llarg dels darrers temps de crisi: gaudir i cuidar l’estret vincle emotiu creat amb els jugadors formats al planter.

   

  Per l’aficionat del Joventut, en Nacho ‘és un dels seus’. Sobretot per quin ha estat sempre el comportament del pivot en cada acció del joc. Lluitador com pocs i sense ser un interior alt ni tampoc un quatre obert clàssic, Llovet ha aconseguit fer-se un lloc en una lliga que cada vegada premia més el triple.

   

  Tot fa pensar que l’Obradoiro podria ser el seu nou destí. Vagi on vagi, si manté aquest nivell d’honestedat en l’esforç, segur que li anirà bé. Llovet va aterrar a Badalona sent un infantil més i ara marxa convertit en un gran mirall esportiu i acadèmic pels centenars de joves que cada any s’entrenen sense descans a les annexes de l’Olímpic. Sort capità.