Arriba la primera derrota del Seagull

0
    131

Les gavines perden a casa el primer partit de la temporada

Primera derrota del Seagull a la Tercera Federació. L’equip de Pol Fernandéz, que portava quatre empats seguits, no va poder superar al Vic Riuprimer en un partit molt pobre (0-1). Una altra vegada, i ja no és sorpresa, el Seagull ha pagat molt car la manca d’efectivitat, perdonant ocasions molt clares de gol. Abans de la mitja hora de partit, Viena Masalle, va marcar l’únic gol del matx. Amb el 0-1 es va arribar al descans. A la segona part, el guió va ser similar al de la primera. Ocasions per a les gavines, però erràtiques en l’últim tram ofensiu. Amb aquesta derrota, el Seagull continua a la mitja taula amb tan sols 9 punts (una victòria i sis empats), però veu com les líders marxen amb deu punts de diferència a la classificació.

El pròxim rival del conjunt de Pol Fernández serà el filial del Zaragoza Club de Futbol Femenino, rival que comparteix mitja taula amb les badalonines.. El partit es jugarà dissabte al migdia.